Skype konzultáció – időpontegyeztetés

A tanácsadás, coaching kölcsönös bizalomra épül, ezért az első beszélgetés ismerkedéssel, ráhangolódással kezdődik és a közös munka mindkét fél elköteleződése esetén kezdődhet meg. Ez az első beszélgetés (és a továbbiak is) Skype-on keresztül zajlik.

Amennyiben úgy döntünk, hogy együtt fogunk dolgozni, az első alkalom során megállapodunk ennek kereteiről és azt is kitűzzük, mit akarunk elérni és mikorra. Így folyamatosan tudjuk majd követni, hogy hol tartunk a kitűzött célhoz képest.

Az alábbi űrlap segítségével tudsz kapcsolatba lépni velem. (Az elküldést követően az űrlap alatt megjelenő zöld színű üzenet jelzi, ha rendben megérkezett hozzám az üzeneted.)

    Csekovszky Anna karrier tanácsadó pszichológus, coach

    Első alkalom: célkijelölő konzultáció

    Első alkalommal egy 45 perces beszélgetést fogunk kitűzni, amelynek végeztével eldönthetjük, hogy merre érdemes közösen elindulnunk. Ennek a konzultációnak 10 000 Ft a díja (munkaidőben 8 000 Ft).

    Lemondási feltételek

    Mivel az előre egyeztetett időpontot számodra tartom fenn, így az azt megelőző 72 óráig tudod díjmentesen lemondani. 72 órán belül fél, 48 órán belül a teljes konzultációs díjat meg kell téríteni. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, betegség, de a munkahelyi ok nem.)