fbpx
Milyen munka illik hozzám2022-06-29T17:43:57+01:00

Milyen munka illene hozzád igazán?

Fedezd fel a kanapéd kényelméből!

Gyors, pontos, bárhonnan végezhető, pszichológiai alapú online karrier tanácsadás.
Csak kitöltöd a kapott teszteket és hamarosan kézhez kapod a számodra legmegfelelőbb munkakörök listáját.

Találd meg a pályádat

Milyen munka illik hozzád?

Nem tudod, hogy a helyeden vagy-e?

Dolgozol vagy tanulsz, de gyakran felmerül benned, hogy az út, amin jársz, valóban a te utad-e? Lehet, hogy más szakma, más munkakör sokkal jobban illene hozzád?

Amíg ezen őrlődsz, addig nem tudsz teljes erőbedobással, lelkesen állni a munkához vagy a tanuláshoz. Tapasztalatból tudom, én is átéltem ezt: első diplomám után gazdasági végzettséggel évekig kerestem a helyemet próba-szerencse alapon különféle munkakörökben. Néha igazán reménytelennek éreztem, hogy valaha olyan munkát találok, amiben kiteljesedhetek.

Általában csak azokat a munkaköröket ismerjük, amelyeket a közvetlen környezetünkben látunk, például a szüleink munkáját. Valójában a munka világa sokkal színesebb ennél és rengeteg olyan munkakör létezik, amiről még nem is hallottál. De amíg ezt nem látod át, addig nagyon nehéz elképzelni, hogy mi lehet neked való azokon a lehetőségeken kívül, amiket a környezetedből ismersz.

Vajon mennyire ismered magadat? Az én kedvenc tárgyaim középiskolában a természettudományok voltak, de az irodalmat is szerettem. Azt is tudtam magamról, hogy társasági lény vagyok valamint elég alapos, rendszerező, logikus. Ebből még nem tudtam összerakni, hogy a karrier tanácsadó pszichológus az egyik olyan munkakör, amiben ezek a személyes jellemzőim mind fontosak. Ez azért van, mert nehéz egyedül kitalálni, hogy a saját egyéni vonásaid, képességeid és érdeklődésed összessége milyen munkakörhöz passzol igazán.

Így segített másoknak a karrier teszt csomag:

Ádám (17) pályaválasztás előtt állt, de egyik irány sem érdekelte igazán. A tesztek segítettek tágítani a horizontot és felfedezte a videojáték programozói szakmát, amihez kiváló matematikai érzéke és kreatív irányú érdeklődése egyaránt passzol. Így a kezdeti tanácstalanságot maga mögött hagyva teljes erőbedobással és sikerrel készült fel a nehéz felvételire.

Pályaválasztás

Kriszta (34) egyik fontos vágya, hogy segítsen másokon. Neki abban segített a tesztcsomag, hogy az addigi gyakorlati, segítői munkaköröktől, amelyekben dolgozott, elmozduljon az elméleti, szakértői humanitárius munka irányába, ami mind az érdeklődésének, mind a megfontolt, zárkózott természetének jobban megfelel.

Önazonosság

Tamás (29) külföldi vendéglátóipari tapasztalattal nehezen tudta elképzelni, hogy mihez kezdjen, amikor majd újra hazatér Magyarországra. Ő a teszteredmények alapján olyan szakmákat fedezett fel, amelyekben a gyakorlatias hozzáállása, a jó kapcsolatteremtő képessége és az üzleti érdeklődése egyaránt érvényesül.

Újrakezdés Magyarországon

Anna (40) az egészségügyben dolgozott hosszú ideig, ahol nem tudta használni a kreativitását, ráadásul a nehéz munkakörülményektől is megcsömörlött. A tesztek eredményei alapján be tudtunk azonosítani olyan kreatív munkaköröket, amelyekben önállóan el tud indulni.

Pályamódosítás felnőttként

Anett (23) gazdasági pályán szerzett diplomát, azon belül viszont nem tudta eldönteni, a sokféle kínálkozó munkalehetőség közül melyik felé induljon. Neki abban segítettek a teszteredmények, hogy a személyiségéhez és érdeklődéséhez is illő pénzügyi elemzői területre szűkítse a keresést.

Álláskeresés

Mi a különbség az online karrier teszt csomag és a személyes karrier tanácsadás között?

Az online karrier teszt csomag:

 • pszichológiai alapú, megbízható mérőeszközöket tartalmaz
 • ezek otthonról, a saját időbeosztásod szerint kitölthető tesztek
 • a profilodat és az ajánlott foglalkozásokat magam állítom össze
 • egy héten belül kézhez kapod az eredményeket
 • egyszeri anyagi és erőbefektetést igényel

A személyes karrier tanácsadás:

 • általában két-három hónapos folyamat
 • 6-8 alkalommal találkozunk
 • része lehet a karrier teszt csomag is, ha közösen így döntünk
 • mélyebb önismereten, félelmeken, elakadásokon is dolgozunk

Válaszd ki a csomagodat!

Start profil

14 900 Ft
 • Három részből álló, alapos érdeklődésteszt
 • Rövid egyéni profil, magyarázattal
 • A leginkább javasolt munkakörök, amelyek érdekelhetnek

Prémium profil

29 900 Ft
 • Három részből álló, alapos érdeklődésteszt
 • Pszichológusok által kifejlesztett, kiválasztásban is használt személyiségteszt
 • Értékrendet, képességeket mérő tesztek
 • Komplett egyéni profil, részletes magyarázattal
 • A leginkább javasolt munkakörök, amelyek érdekelhetnek és a személyiségedhez, motivációidhoz is illenek

Prémium plusz profil

34 900 Ft
 • Három részből álló, alapos érdeklődésteszt
 • Pszichológusok által kifejlesztett, kiválasztásban is használt személyiségteszt
 • Értékrendet, képességeket mérő tesztek
 • Komplett egyéni profil, részletes magyarázattal
 • A leginkább javasolt munkakörök, amelyek érdekelhetnek és a személyiségedhez, motivációidhoz is illenek
 • Egy vagy két általad vágyott iránnyal való megfelelés vizsgálata

Gyakori Kérdések

Hogyan működik az online karrier teszt csomag?2020-01-05T19:00:16+01:00

Miután kiválasztottad a leginkább testhezálló csomagot, e-mailben kapod meg először a díjbekérőt (mivel a csomagok előre fizetendők), majd egy azonosítót és egy linket, amin keresztül eléred a tesztfelületet. Ha a választott csomag ellenértékét előzőleg rendezted, a kitöltést követően rövid időn (de legfeljebb öt munkanapon) belül megkapod az eredményeket. A tesztek abban segítenek, hogy olyan szempontokat mérj fel, amelyek igazoltan összefüggnek a munkában bejósolható elégedettséggel, a motivációval és azzal, mennyire tudsz majd hosszú távon is élvezetet találni a munkában. Ilyen szempontok az érdeklődés, a személyes tulajdonságok, erősségek, képességek és a személyes életcélok, értékrend. Miután megismerted a saját profilodat, olyan jól meghatározott munkaköröket ajánlunk számodra, amelyek a többinél nagyobb mértékben illenek a saját adottságaidhoz és (Prémium plusz profillal) azt is megtudhatod, az általad kiszemelt pályairány vagy irányok (maximum kettő) mennyire lennének neked valók.

Hogyan és mikor kapom meg az eredményeket?2021-06-21T09:59:37+01:00

A személyes profilodat és az ajánlott munkakörök listáját e-mailben, pdf formátumban kapod meg. Mivel minden kiértékelést személyesen végzek, ami időigényes munka a személyes tanácsadások mellett, jelenleg a vállalt határidő legfeljebb 10 munkanap, de elképzelhető, hogy előbb is kézhez kapod a teljes jelentést.

Milyen adatokat kell megadnom illetve fel kell-e fednem a személyazonosságomat?2019-09-30T10:03:30+01:00

A tesztek kitöltésének feltétele, hogy megadj egy létező e-mail címet, amire a kitöltéshez szükséges azonosítót és a linket küldhetjük. Az online számlának törvény által előírt kötelező tartalmi eleme a vevő neve és címe, így fel kell tüntetned ezeket az információkat a szolgáltatás megrendelésekor. Bizonyos tesztek kiértékeléséhez továbbá elengedhetetlen a nemed és a korod ismerete. Ugyanakkor azt is fontos tudnod, hogy a megadott adatokhoz kizárólag végzett pszichológus fér hozzá, akire titoktartási kötelezettség vonatkozik, tehát a személyes adataid védelme biztosított.

Akkor is segíthet az online karrier teszt csomag , ha már dolgozom egy adott szakmában?2020-01-05T16:18:40+01:00

Ha nem akarsz gyökeresen változtatni a szakmai irányodon, akkor az online karrier teszt csomag abban segíthet, hogy felmérd, hogy a szakmádon, ágazatodon belül milyen irányba érdemes menned vagy akár továbbképezned magad. Abban is segítenek az eredmények, hogy tisztábban lásd a saját erősségeidet, ami akár egy munkahelyváltásnál is kapóra jön.

Milyen fizetési módozatok léteznek?2018-05-22T12:24:01+01:00

Egyelőre átutalással tudsz fizetni, az online bankkártyás fizetés bevezetése folyamatban van.

Mennyi időt vesz igénybe az online karrier teszt csomag kitöltése?2020-01-05T16:17:17+01:00

Maga a tesztkitöltés a választott szolgáltatástól függően nagyjából 20 percet (Start profil) vagy kb. 1,5 órát (Prémium és Prémium plusz profil) vesz igénybe. A Prémium profilok tesztjeit nem kell egyszerre kitöltened, nagyjából félórás blokkokra is oszthatod.

Hogyan válasszak, ha több hozzám illő munkakört is kínál a profilom?2020-01-05T16:20:34+01:00

Amikor összeállítjuk a profilodhoz illő munkakörök listáját, több szempontot is figyelembe veszünk, az eredménylapon pedig azt is láthatod majd, melyik irány milyen mértékben és milyen személyes jellemzőid alapján illik hozzád. Ha több irány is vonzónak tűnik a felkínáltak közül, akkor érdemes alapos kutatómunkába kezdened, hogy minél többet megtudj a rostán fennmaradt foglalkozásokról, például úgy, hogy személyesen megkeresel szakmabelieket vagy elmész az oktatási intézmények nyílt napjaira. Ha pedig úgy érzed, továbbra is el vagy akadva, érdemes lehet személyes segítséget kérni egy online beszégetés formájában (Skype-on keresztül). A kiegészítő tanácsadási alkalmak díjazása megfelel a mindenkori tanácsadási díjnak (munkaidőben jelenleg 60 perc 12 000Ft).

Go to Top