fbpx
Milyen munka illik hozzám2023-11-15T19:27:59+01:00

Milyen munka illene hozzád igazán?

Fedezd fel az otthonod kényelméből!

Gyors, pontos, bárhonnan végezhető, pszichológiai alapú online karrier tanácsadás.


E-mailben küldöm a karrier teszteket, csak kitöltöd őket, és hamarosan el is készítem a részletes karrier profilodat, a számodra leginkább testhezálló munkakörökkel.

Néhány szó a rövidített, célratörő karrier tanácsadásról, a karrier tesztekről és a karrier profilok megszületéséről.

+ Tipp: ha egyenesen a különböző karrier profilokról, csomagokról szóló részhez ugranál, 3:34-nél részletesen beszélek erről.

Ha viszont inkább olvasni szeretnél, mint videót nézni, kattints ide.

Válaszd ki a csomagodat!

Start profil

19 900 Ft
 • Három részből álló, alapos érdeklődésteszt
 • Rövid egyéni profil, magyarázattal
 • A leginkább javasolt munkakörök, amelyek érdekelhetnek

Prémium profil

29 900 Ft
 • Három részből álló, alapos érdeklődésteszt
 • Pszichológusok által kifejlesztett, kiválasztásban is használt személyiségteszt
 • Értékrendet, képességeket mérő tesztek
 • Komplett egyéni profil, részletes magyarázattal
 • A leginkább javasolt munkakörök, amelyek érdekelhetnek és a személyiségedhez, motivációidhoz is illenek

Prémium plusz profil

39 900 Ft
 • Három részből álló, alapos érdeklődésteszt
 • Pszichológusok által kifejlesztett, kiválasztásban is használt személyiségteszt
 • Értékrendet, képességeket mérő tesztek
 • Komplett egyéni profil, részletes magyarázattal
 • A leginkább javasolt munkakörök, amelyek érdekelhetnek és a személyiségedhez, motivációidhoz is illenek
 • Egy vagy két általad vágyott iránnyal való megfelelés vizsgálata

Mi a különbség az online karrier teszt csomag és a személyes karrier tanácsadás között?

Az online karrier teszt csomag:

 • pszichológiai alapú, megbízható mérőeszközöket tartalmaz
 • ezek otthonról, a saját időbeosztásod szerint kitölthető tesztek
 • a profilodat és az ajánlott foglalkozásokat magam állítom össze
 • tíz napon belül kézhez kapod az eredményeket
 • egyszeri anyagi és erőbefektetést igényel
 • leginkább a hozzád illő szakmai irányok azonosítására szolgál, de fontos önismereti kapaszkodókat is ad

A személyes karrier tanácsadás:

 • általában több hónapos folyamatot igényel
 • 6-8 alkalom személyes találkozás
 • közös döntés alapján akár része lehet bizonyos tesztek kitöltése, amennyiben pszichológussal dolgozol
 • fontos részét képezi az önismeret, de ha komolyabb elakadások kerülnek a felszínre, további terápiás munkára is szükség lehet

Gyakori Kérdések

Hogyan működik az online karrier teszt csomag?2023-10-28T19:04:57+01:00

Miután kiválasztottad a leginkább testhezálló csomagot, bankkártyával tudsz fizetni, majd e-mailben kapod meg a tesztfelület eléréséhez szükséges instrukciókat. A kitöltést követően rövid időn (de legfeljebb tíz munkanapon) belül megkapod az eredményeket. A tesztek abban segítenek, hogy olyan szempontokat mérj fel, amelyek igazoltan összefüggnek a munkában bejósolható elégedettséggel, a motivációval és azzal, mennyire tudsz majd hosszú távon is élvezetet találni a munkában. Ilyen szempontok az érdeklődés, a személyes tulajdonságok, erősségek, képességek és a személyes életcélok, értékrend. Miután megismerted a saját profilodat, olyan jól meghatározott munkaköröket ajánlok számodra, amelyek a többinél nagyobb mértékben illenek a saját adottságaidhoz és (a Prémium plusz profillal) azt is megtudhatod, hogy az általad kiszemelt pályairány vagy irányok (maximum kettő) mennyire lennének neked valók.

Hogyan és mikor kapom meg az eredményeket?2023-10-28T19:07:42+01:00

A személyes profilodat és az ajánlott munkakörök listáját e-mailben, pdf formátumban kapod meg. Mivel minden kiértékelést személyesen végzek, a megrendelések számától függően legfeljebb 10 munkanapon belül, de gyakran ennél jóval hamarabb kézhez kapod a teljes jelentést.

Akkor is segíthet az online karrier teszt csomag , ha már dolgozom egy adott szakmában?2020-01-05T16:18:40+01:00

Ha nem akarsz gyökeresen változtatni a szakmai irányodon, akkor az online karrier teszt csomag abban segíthet, hogy felmérd, hogy a szakmádon, ágazatodon belül milyen irányba érdemes menned vagy akár továbbképezned magad. Abban is segítenek az eredmények, hogy tisztábban lásd a saját erősségeidet, ami akár egy munkahelyváltásnál is kapóra jön.

Hogyan történik a fizetés?2023-10-28T19:01:43+01:00

A karrier profilodat a megfelelő gomb megnyomásával tudod kiválasztani, ezután online bankkártyás fizetéssel rendezheted a vételárat a Stripe rendszerén keresztül. A Stripe egy bankfüggetlen fizetési elfogadó rendszer, amelyet például a Google, az Amazon és a Zoom is használ. Többek között Visa, Mastercard, Maestro bankkártyákat, valamint GooglePay és ApplePay fizetést fogad el.

A megrendeléseket manuálisan dolgozom fel, ezért (hétvége kivételével) 24 órán belül küldöm a tesztek kitöltéséhez szükséges linkeket, valamint a nyugtát is e-mailben kapod meg a vásárlásodról. Nagyon fontos, hogy helyes e-mail címet adj meg a fizetési oldalon, ennek hiányában ugyanis nem tudom felvenni veled a kapcsolatot.

Mennyi időt vesz igénybe az online karrier teszt csomag kitöltése?2020-01-05T16:17:17+01:00

Maga a tesztkitöltés a választott szolgáltatástól függően nagyjából 20 percet (Start profil) vagy kb. 1,5 órát (Prémium és Prémium plusz profil) vesz igénybe. A Prémium profilok tesztjeit nem kell egyszerre kitöltened, nagyjából félórás blokkokra is oszthatod.

Hogyan válasszak, ha több hozzám illő munkakört is kínál a profilom?2023-03-07T17:00:22+01:00

Amikor összeállítom a profilodhoz illő munkakörök listáját, több szempontot is figyelembe veszek, az eredménylapon pedig azt is láthatod majd, melyik irány milyen mértékben és milyen személyes jellemzőid alapján illik hozzád. Ha több irány is vonzónak tűnik a felkínáltak közül, akkor érdemes alapos kutatómunkába kezdened, hogy minél többet megtudj a rostán fennmaradt foglalkozásokról, például úgy, hogy személyesen megkeresel szakmabelieket vagy elmész az oktatási intézmények nyílt napjaira. Ha pedig úgy érzed, továbbra is el vagy akadva, érdemes lehet személyes segítséget kérni egy online beszégetés formájában (Skype-on keresztül). A kiegészítő tanácsadási alkalmak díjazása megfelel a mindenkori tanácsadási díjnak.

Mit ne várj a karrier profiltól?2023-09-03T22:43:11+01:00

Nem létezik olyan, hogy “tökéletes megoldás”, így én sem fogok egyetlen irányt kiemelni, hogy ezt és csak ezt érdemes csinálnod, vagy ha ebbe belevágsz, akkor biztos sikerre számíthatsz. Csak azt tudom leírni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, hogy miben vagy más, mint az emberek többsége és milyen munkaköröknek felel ez meg, mihez illik és mihez kevésbé.

Nem tudok olyan konkrét vállalkozási ötleteket adni, amivel jövőre garantáltan bekerülsz a Forbes magazinba. Azt viszont megtudhatod, hogy milyen témakörökben, milyen típusú vállalkozásban érdemes gondolkodnod, ha ilyen terveid vannak.

Ez nem pszichológiai tanácsadás, abban az értelemben, hogy ha önbizalmi, döntési időbeosztási, vagy egyéb személyes nehézségekkel küzdesz, abban nem fog segíteni a profil. Itt saját jellemzőid jobb megértésére és szakmai irányokra koncentrálunk.

Go to Top